Na jaren van ervaring in scholen, kinderdagverblijven en ziekenhuizen wilde ik iets nieuws in mijn leven.
Het werken met kinderen en mijn liefde voor muziek, dans/theater, handwerk en natuurmaterialen bracht mij op het idee een eigen atelier te beginnen.

Tijdens het brainstormen kwam ik steeds op meer ideeën die ik heb uitgeprobeerd in verschillende doelgroepen. Deze ideeën hebben alles te maken met toneel, met dans en werken met natuurmaterialen.

Negen jaar volgde ik lessen en speelde ik bij het Jeugdtheater Hofplein. Ik kreeg daar toneelles, maar ook beweging(dans), zang en muziek waren een belangrijk onderdeel.
In 1992 heb ik meegedaan aan de musical Kruimeltje en aan de verfilming daarvan. Daarna volgden andere producties waarin ik speelde: de musical "In de Soete Suikerbol" en de opera " De droom van Mozart".

Naast de toneelopleiding volgde ik diverse workshops, onder andere verschillende dansimprovisatie lessen en cursussen in allerlei technieken voor creatief gebruik van wol en vilt.
Het werken met natuurmaterialen heb ik mij zo eigen gemaakt dat ik vaak gevraagd werd om een workshop te geven. Zo stond ik in het seizoen 2005/2006 bij Theater BEB te Rotterdam, Zomerfestival Van Brienenoordeiland, Stichting Welzijn Feijenoord en Stichting De Lange Keizer te Delft.
De komende maanden geef ik workshops in de nieuwe speelgoedzaak Carrabas In Hillegersberg te Rotterdam.

Als pedagogisch hulpverlener heb ik vele ervaringen met het werken met kinderen en heb ik zeker affiniteit met deze doelgroep. Ik bied mijn workshops op een sprekende en didactische manier aan.
Ik combineer deze baan samen met de webwinkel en het les geven op een SPW- opleiding in Scheveningen. Daarnaast steek ik zoveel mogelijk tijd in het moederschap!