Help, ik ontvang geen bestelbevestiging.
Dit ligt vrijwel altijd aan een verkeerd opgegeven emailadres. Of uw mailbox is vol.
U mag ook handmatig bestellen per mail.
Hoe lang duurt het voordat ik de spullen in huis heb?
Dat is afhankelijk van hoe u betaalt en hoe snel de TPG-post werkt. Pakketjes die door de brievenbus passen worden meestal op de dag van ontvangst betaling verstuurd, grotere pakketten binnen 3 werkdagen.
Met online bankieren is de betaling binnen 1 a 2 dagen zichtbaar voor het winterkoninkje.
Een handmatige overschrijving kan meer dan 1 week duren.
Meestal arriveren de pakketjes 1 dag na verzending, maar soms duurt het 2 of 3 dagen. Bestellingen met uitverkochte artikelen worden pas verstuurd wanneer de hele bestelling compleet is.
Waarom moet ik vooruitbetalen?
Waarom is er geen online-betalingssysteem?

Het winterkoninkje probeert de prijzen laag te houden.
Achteraf betalen met een acceptgiro of een online-betalingssysteem
brengt relatief hoge kosten met zich mee.
Ik mis een telefoonnummer op de site.
Dat staat er bewust niet op. Het winterkoninkje wordt gecombineerd met een gezin en werk buitenshuis. Met het telefoonnummer op de site rinkelde de telefoon vaak tot ’s avonds laat, niet alleen klanten, maar ook drukkerijen, belastingadviseurs enz. Het winterkoninkje geeft de voorkeur aan mailen.
Wilt u toch telefonisch contact, vraag dat dan per mail,
het kan wel enkele dagen duren voordat u teruggebeld wordt.
Waarom moet ik € 2,50 betalen aan verzendkosten terwijl de daadwerkelijke porto lager is?
Vanwege het gebruiksgemak hanteert Het winterkoninkje een vast bedrag per bestelling. Soms wordt er minder geplakt, soms meer. Het in rekening gebrachte bedrag is overigens slechts een bijdrage voor de totale kosten die er gemaakt worden per bestelling (porto, verpakkingsmateriaal)
Kan ik de geschenken afhalen?

Ja, tegen contante betaling kunnen de geschenken afgehaald worden in Rotterdam. Er is echter geen winkel of uitstalling. Maak een afspraak per mail dan zorgt Het winterkoninkje dat de bestelling klaar ligt en dat er iemand thuis is!
Ik zoek iets wat niet op de site staat.
Stuur een mailtje! Het winterkoninkje is continu bezig met ontwerpers (atelier poppedijn, atelier pippilotta en pieter peuter) en lin’s speuren. Misschien ligt er net een proefmodelletje of sample van iets wat u zoekt. Of heel misschien kan Het winterkoninkje het ontwikkelen, maar dat kost wel tijd en doet Het winterkoninkje alleen als het interessant is om op te nemen in de collectie.