Werkwijze: Per e-mail ontvangt u vervolgens zo snel mogelijk een bevestiging van uw bestelling. In deze bevestiging staat het totaalbedrag en het gironummer waarnaar u het geld kunt overmaken. Vergeet niet het ordernummer te vermelden bij betaling

Betaling: U kunt alleen vooruit betalen. Andere betalingsvormen zijn kostbaar en ik probeer de prijzen laag te houden! Mijn gironummer is 1830708 (t.n.v Het winterkoninkje te Rotterdam, ) en staat ook in de bevestigingsmail van uw bestelling.
Uw betaling dient binnen 8 dagen bij mij binnen te zijn, na deze termijn krijgt u een herinneringsmail en wordt uw bestelling nog 3 dagen vastgehouden, daarna vervalt de bestelling.

Verzending en levertijd: Artikelen worden normaliter binnen 3 werkdagen verstuurd na ontvangst van uw betaling. Er wordt per TPG-post verzonden, meestal arriveren de pakketjes 1 dag na verzending, maar soms duurt het 2 of 3 dagen.

Verzendkosten bedragen € 6.75 euro voor een pakketje onder de 10 KG.
Als iets door de brievenbus past kost het € 2,65. Het verschil krijgt u in dit geval van ons terugbetaald. Houdt er rekening mee dat een brievenbus slechts 3,2 cm in hoogte is.
Dit is nogal klein. In de praktijk komt het er op neer dat dikke pakketten er vaak niet doorheen passen, waardoor er een pakketzegel op moet. Wij doen echter altijd ons best om een pakje geschikt te maken voor de brievenbus.
Pakketten:
0-10 KG: € 6.75
10-30 KG: € 12.95
Buitenland: Verzenden buiten Europa op aanvraag. Let bij buitenlandbetaling op dat het bedrag dat ik ontvang overeen moet komen met het te betalen bedrag. Evt. betalingskosten voor buitenlandbetalingen zijn voor rekening koper.
Ruilen: Ruilen is mogelijk binnen 6 dagen na ontvangst. Alle extra verzendkosten (retour zenden, opnieuw versturen) zijn voor rekening koper. Het winterkoninkje geeft geen geld terug. Neem voor omruilen svp contact op via Niet aangemelde retourzendingen worden geweigerd.
Nieuwsbrief: Ongeveer eens in de 2 jaar wordt er een nieuwsbrief verstuurd. Eenieder die wat bestelt of vraagt per email over Het winterkoninkje wordt opgenomen in mijn adressenbestand voor deze nieuwsbrief. Mocht u geen prijs stellen op de nieuwsbrief dan kunt u zich hiervoor afmelden. Aanmeldingen op

Deze winkel wordt geëxploiteerd door:
Het winterkoninkje
Schiebroeksestraat 5b
3037 RR Rotterdam
KvK 24393673.

Voor vragen opmerkingen graag een mailtje sturen naar: